info@smlaalianza.com Tel: 96 595 54 18

CONCERT DE HALLOWEEN 31 D’OCTUBRE

S’apropa la nit de Halloween i ve amb molta música! Sí, ja arriba el popular Concert de Halloween que des de fa uns anys ens preparen, amb molta il.lussió i estima, el joves músics de la Banda Jove i els xiquets de l’escola de música.

On tindrà lloc enguany? L’auditori de la Casa de Cultura es convertirà en la sala del terror, on sonaran les melodies perfectes en la nit més fantasmagòrica de l’any. El concert començarà a les 20:30 hores.

Correu a per les vostres disfresses i prepareu-vos per passar una nit de por!!!!

Halloween

Leave a Reply

smlaalianza.com - 2013 per redisseny.com

show
 
close
🎶Més imatges d'ahir a Busot!🎶 I hui continuarem gaudint de les seues festes 👏👏👏 Gràcies a Maribel Gandia i a José… via @alianzamutxamel