info@smlaalianza.com Tel: 96 595 54 18

CONCERT UNIÓ MUSICAL “L’AURORA” DE SELLA

concert sellaLa Unió Musical “L’Aurora” de Sella visitarà Mutxamel el proper diumenge 19 de febrer per oferir-nos un concert amb motiu de la seua pròxima actuació al Certamen Provincial de Bandes d’Alacant. L’acte tindrà lloc a les 12:00 hores en l’auditori de la Casa de Cultura.

En la primera part del programa, interpretaran el pasdoble “Puenteareas” de Reveriano Soutullo, seguidament l’obra “Shanghai”, música simfònica d’Óscar Navarro i obra obligada en el certamen. Per acabar aquesta part l’obra lliure que han preparat; “Music for a festival”, de Phillip Sparke.

La segona part ve carregada de música festera, aprofitant que en Mutxamel estem en Mig Any, i comptarà amb composicions del director de “L’Aurora”, Miquel Morales Climent. Podrem escoltar “Pep el Sereno”, “Invictus”, “Gelartis” i, per acabar, “Apocalipto”.

Els nostres amics de Sella han treballat molt per preparar la seua participació en el certamen i sabem que tot l’esforç que fins ara han fet donarà els seus fruits en breu.

Des de “L’Aliança” vos desitgem molts éxits!

 

 

Leave a Reply

smlaalianza.com - 2013 per redisseny.com

show
 
close
🎶Més imatges d'ahir a Busot!🎶 I hui continuarem gaudint de les seues festes 👏👏👏 Gràcies a Maribel Gandia i a José… via @alianzamutxamel