info@smlaalianza.com Tel: 96 595 54 18

DE “L’ALIANÇA” A BROADWAY

Ja sabiem que els xiquets de la nostra escola de música són uns ARTISTES en majúscules però cada vegada se superen i no hi ha cap repte que se’ls resistisca!

És un plaer anunciar-vos que un grupet d’alumnes actuarà al Concert “The Musicals”, el proper 17 de desembre al Teatre Principal d’Alacant junt a l’Orquestra Filarmonía de Madrid i sota la direcció de Pascual Osa. Els nostres xiquets seran els encarregats de cantar i actuar.

Aquest concert de musicals de Broadway ens farà gaudir de grans temes com “Sonrisas y Lágrimas” ,“West Side Story”, “El Rey León” o “El fantasma de la ópera”, entre altres.

Des de “L’Aliança” desitgem molta sort als alumnes Adrián Navarro, Aitana Pérez, Alicia Lacal,Carlos Rosa, Carmen Verdú, David García, Esther Sala, Itziar García, Joel Segura, Mª José Ruzafa, Nicolás Sala,Núria Espinosa, Rocío Díaz, Sisary Ñaupac i Sofía Pérez, gaudiu aquesta experiència!

Les entrades per al concert les podeu comprar en aquest enllaç:

http://www.teatroprincipaldealicante.com/fichaobra.php?id=544

A la taquilla del Teatre Principal,al telèfon  965 202 380 12 o a la pàgina web Instant Ticket.

 

Leave a Reply

smlaalianza.com - 2013 per redisseny.com

show
 
close
Diumenge complet per a "L'Aliança"! Aquest matí hem estat al mig any de Sant Blai acompanyant a la Filà Templaris,… via @alianzamutxamel