info@smlaalianza.com Tel: 96 595 54 18

MARIO ROIG VILA, NOU DIRECTOR DE “L’ALIANÇA”

Mario Roig Vila, natural d’Albaida,va començar els estudis musicals a la Unió Musical d’Albaida “L’Aranya” amb Alexandre Cerdà Belda, va continuar amb estudis de trombó al Conservatori Professional “Melcior Gomis” d’Ontinyent amb Francisco Nájera Perona. Més abant va seguir estudiant al Conservatori Superior de música “Manuel Massotti Littel” de Múrcia, on va finalitzar el Grau Superior de trombó amb el professor Mario Calvo Ponce.

Ha realitzat varios cursos de direcció amb els compositors Franco Cesarini, Ferrer Ferran, José R. Pascual Vilaplana i instrumentació amb Ramon García Soler i Oscar Navarro.A més, ha participat en el curs d’arranjaments i composició de la universitat Berklee València en juliol de 2013.

Ha treballat com a professor de trombó en diverses escoles musical i ha sigut director de “L’Escola Municipal de Música d’Albaida”. Ha compost per grups de cambra, grups de dolçaines i per a banda, rebent diversos premis de composició. Va estudiar direcció de banda amb Ferrer Ferran i està diplomat per “Royal School of Music” de Londres en direcció de banda.

Ha sigut director titular de la “Banda Instructiva Musical d’Alfarrasí”, de la “Unió Musical d’Atzeneta”, de la “Unió Musical Contestana” i de les colles de dolçainers i percussió “La Xafigà” de Muro i “La Colla d’Ontinyent”.

En l’actualitat és professor de trombó al Conservatori Professional Municipal de Música d’Albaida i és director titular de la Societat Musical “La Pau” de Beneixama.

BENVINGUT MARIO!

mario-roig-vila-min

Leave a Reply

smlaalianza.com - 2013 per redisseny.com

show
 
close
Diumenge complet per a "L'Aliança"! Aquest matí hem estat al mig any de Sant Blai acompanyant a la Filà Templaris,… via @alianzamutxamel